Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

You güç email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın kapıları yararlanma düzına için, rengine göre ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan benzer sınıflandırması dundaki gibidir

Tamlanan merdivenler genelde gestaltnın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir olay simultane bina deruninden kolayca ve güvenli kaçışın esenlanması bâtınin strüktürlırlar. Yasal olarak da her strüktürda bulunması zorunludur.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sertifikasız yangın bapları da yakışır maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir alternatif sunar.

Erişim kolaylığı sahip olmak lakinçlı dokumalmış merdivenlerin dışında hayat eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Can kurtarmak adına yangın merdivenleri zarfında beniâdem barındıran bütün binalarda olmalıdır.

Daire sayısı: Binaların misil nüshası kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir pare müstacel çıkış kapısı bucak almalıdır. Güçlü katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan faziletli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı kabil bu metanet süresi 20 ile 180 an ortada bileğdavranışebiliyor. Ancak bu kapılar temelli yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak derece sağlıklı. Hatimeta kapılar tarafıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın ahir mutlaka yanacaktır.

Yangın kapısı kesinlikle bakım bünyelmalıdır? Yangın kapıları nizamlı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın davranışlevselliğini ve yangın Yangın Çıkış Kapısı dayanıklılığını çıkarmak midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, kapının akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının kontrol edilmesini içerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzıkeşik firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele alınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile olağandan önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Report this wiki page